1. DADES IDENTIFICATIVES DEL TITULAR

Aquests termes i condicions generals de venda regulen de manera integral totes les transaccions de venda que es puguin oferir, prestar o realitzar des de la botiga on-line ubicada a la pàgina web https://www.creuers2mes2.com de la qual és titular Creuers 2 més 2, S.L. (en endavant “EL TITULAR”), amb CIF B66576778, domicili a Passeig Marítim 32 de l’Estartit (GIRONA)..

Aquests termes i condicions poden ser modificats pel titular en qualsevol moment, sent l’usuari informat de l’existència de qualsevol nova versió que contingui canvis que resultin substancials.

Aquestes condicions regularan l’ús del web https://www.creuers2mes2.com que el titular posa a disposició dels usuaris i clients. La compra a https://www.creuers2mes2.com es pot fer des d’Espanya, comprenent tot el territori espanyol. Els productes que el titular ven a través de la seva pàgina web són, principalment:

  • Tiquets per a excursions marítimes.

Aquestes Condicions Generals han estat elaborades de conformitat amb allò establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, totes disposicions legals d’aplicació obligada.

El nostre lloc web pot incloure enllaços o referències a altres llocs web. El titular no es responsabilitza del seu contingut o publicitat.

2. Com fer la reserva?

Si voleu descobrir la costa del Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes de ben a prop, només cal que feu una reserva. Trobareu els dies i horaris de sortida AQUÍ, des d’on podreu reservar directament. Si teniu algun dubte, ens podeu trucar al (+34) 652 94 28 72 o escriure un mail a info@creuers2mes2.com.

3. COMANDES I PAGAMENT

Oferim pagament 100% segur

A creuers2mes2.com garantim que cadascuna de les transaccions realitzades és 100% segura.

Totes les compres que facis a la nostra web estan avalades pel servidor segur de l’entitat bancària Banc Sabadell, de manera que les teves dades estan protegides i encriptades per la tecnologia més avançada, per la qual cosa és molt més segur enviar les teves dades a l’servidor segur de els bancs de pagar en una gasolinera, restaurant, etc.

S’entén que el preu de cada producte és el que apareixerà a la pàgina web en el moment de fer cada comanda. L’usuari haurà d’abonar el preu marcat, incloent-hi els impostos aplicables.

És imprescindible que el número de persones seleccionades per fer el creuer coincideixi amb el número de tiquets adquirits. El no compliment d’aquesta condició suposarà l’anul·lació dels tiquets adquirits sense reemborsament.

Els preus poden ser modificats pel titular en qualsevol moment i sense previ avís sense que això afecti les comandes ja confirmades. Això no obstant, fins i tot confirmat el titular no estarà obligat a atendre comandes quan el preu sigui incorrecte, especialment, quan l’error sigui manifest i sigui reconeixible amb facilitat.

Els mitjans de pagament acceptats són:

Pagament mitjançant Targeta a passarel·la de pagament del Banc de Sabadell.

Què protocol de seguretat s’utilitza en les transmissions?

En les connexions amb el servidor segur s’utilitzen les últimes especificacions de el protocol de seguretat estàndard a la xarxa: SSL.

4. Preus i pagament

Els preus estan subjectes a canvis sense previ avís, estan indicats en euros (€) i inclouen l’IVA.

El pagament es podrà realitzar amb targeta de dèbit o crèdit, o amb efectiu si els compreu presencialment a l’oficina o taquilla del port.

Per a fer els pagaments online us redirigirem a la plataforma de Banc Sabadell. Només s’accepten targetes VISA i Mastercard. La reserva serà efectiva un cop verificat el pagament per part de l’entitat bancària, en cas contrari la reserva es considerarà nul·la. Després de la reserva us apareixerà una pantalla de confirmació i se us enviarà automàticament un correu electrònic amb el vostre tiquet.

Els mitjans de pagament online oferts per les plataformes de pagament estan basats en servidors segurs, que garanteixen que la informació que circula entre el nostre web i el banc o plataforma segura de pagament està protegida, és autèntica i no pot ser utilitzada per tercers, per això es fan servir algoritmes de protecció (la informació es transmet xifrada de manera que només és visible entre entitats bancàries). En cap cas el titular veu o guarda aquesta informació.

5. Tiquet d’embarcament

Un cop feta la reserva, haureu de guardar el tiquet o mail de confirmació, per a mostrar-lo a la barca en el moment d’embarcar (no cal imprimir-lo). Aquesta reserva/tiquet només és vàlida per a la sortida que s’ha contractat (assegureu-vos de presentar-vos el dia i hora correctes!).

En el cas que el tiquet inclogui tarifa infantil, es podrà sol·licitar que s’acrediti l’edat dels infants en el moment d’embarcar. Si no correspon a la franja infantil especificada en el tiquet, es podrà denegar l’embarcament.

6. Quin és el punt de trobada?

El dia de la sortida, ens trobarem directament al port, just davant de l’amarrament de la barca.. Cal ser-hi uns 10 o 15 minuts abans de l’hora de sortida.

Abans d’embarcar haureu d’ensenyar el tiquet.

7. Canvis i cancel·lacions

– Per part del passatger

Si després d’haver comprat un tiquet heu de canviar la data o hora de sortida per algun motiu o voleu cancel·lar la vostra reserva, ens podeu enviar un correu electrònic a info@creuers2mes2.com. Tingueu en compte que en temporada alta pot ser difícil canviar la sortida amb poc marge de temps.

A continuació indiquem les condicions dels canvis i cancel·lacions (excepte per causes degudament justificades):
1Amb més de 7 dies d’antelacióEs podrà canviar per alguna altra data sense cap penalització o es retornarà l’import total
2Entre 3 i 6 dies d’antelacióEs podrà canviar per alguna altra data sense cap penalització o es retornarà el 90% de l’import total
3Entre 1 dia (24 hores) i 2 dies (48 hores) d’antelacióEs podrà canviar per alguna altra data afegint un 10% del valor del tiquet o es retornarà el 75% de l’import total
4El mateix diaNo hi haurà reemborsament ni possibilitat de canvi
5En cas de no presentar-se al lloc d’embarcament abans de l’hora de la sortidaNo hi haurà reemborsament ni possibilitat de canvi
Condicions de canvis i cancel·lacions per a reserves de sortides privades (barca en exclusiva):
1Amb més de 20 dies d’antelacióEs podrà canviar per alguna altra data sense cap penalització o es retornarà l’import total
2Entre 7 i 19 dies d’antelacióEs podrà canviar per alguna altra data sense cap penalització o es retornarà el 90% l’import total
3Entre 3 i 6 dies d’antelacióEs podrà canviar per alguna altra data afegint un 10% o es retornarà el 75% de l’import total
4Amb menys de 3 dies d’antelació o en cas de no presentar-se al lloc d’embarcament abans de l’hora de la sortidaNo hi haurà reemborsament ni possibilitat de canvi
– Per part de l’empresa

La nostra activitat està subjecta a les condicions meteorològiques, a vegades difícils de preveure. Si tenim constància de condicions meteorològiques adverses, us avisarem amb la màxima antelació que ens sigui possible de l’anul·lació de la sortida. Hem de tenir en compte, però, que a vegades el temps canvia d’una hora per l’altra. Només el patró té la potestat d’anul·lar la sortida per causes meteorològiques o de força major.

L’empresa es reserva el dret d’anul·lar la sortida si no hi ha un mínim de passatgers (4 adults).

En aquests casos, podreu canviar el tiquet per a una altra sortida o, si no us va bé o no hi ha disponibilitat, us retornarem el 100% de l’import de la reserva.

8. Variacions en el recorregut

Un cop iniciada la sortida, només el patró té la potestat de decidir tornar cap a port o reduir el viatge per causes meteorològiques o de força major.

En dies de mar de nord o de fons, no podem garantir l’entrada a la cova per motius de seguretat.

Tot i que en la gran majoria de sortides de l’estiu solem parar uns minuts per refrescar-nos a l’aigua, si el patró considera que hi ha corrents marines que puguin ser perilloses o que aquesta parada pot impedir acabar de realitzar la ruta per previsió imminent de mal temps, no es realitzaria aquesta parada.

L’excursió es considerarà complerta si s’ha pogut realitzar el recorregut de la costa fins arribar a la Foradada i visitar les illes Medes. En cas que no es pugui arribar a la Foradada, es retornarà una part de l’import de la reserva (preu 2022 ruta completa fins almenys la Foradada: 22€, preu 2022 ruta reduïda: 15€, preu 2022 només visita illes Medes: 12€). En cas de tornar cap a port als pocs minuts de sortir-ne, es podrà canviar el tiquet per a una altra sortida o, si no us va bé o no hi ha disponibilitat, us retornarem el 100% de l’import de la reserva.

Us garantim que sempre que es realitza un canvi per causes meteorològiques adverses, ho fem pensant en la vostra comoditat. El nostre objectiu és que gaudiu el màxim de l’excursió i us n’emporteu un bon record. Posem tota la nostra experiència a la vostra disposició per a aconseguir-ho.

9. Denegació d’embarcament

El patró té la potestat de denegar l’embarcament a aquells passatgers que, a criteri seu, puguin ocasionar problemes provocats pel consum (o estar en possessió) d’alcohol o drogues, mal comportament, o per haver utilitzat un vocabulari amenaçador o insultant amb altres passatgers o la tripulació.

També es podrà denegar l’embarcament si no es presenta el tiquet o comprovant de compra, o aquest no correspon al dia i hora de la sortida o al nombre i categoria de passatgers (adult o infant segons edat especificada al moment de la compra).

10. Reclamacions

Disposem de fulls de reclamació al nostre domicili fiscal.

Aquestes condicions es regeixen per la legislació espanyola, que serà d’aplicació en tot el que no es disposi en aquest text.

Aquestes condicions es consideren acceptades en el moment de la realització de la reserva.