El Fadrí

Coneix la costa del Montgrí i les illes Medes amb el Fadrí. Endinsa’t a les coves i gaudeix de la calma de les cales.

El Fadrí. Aquesta embarcació de mides reduides ens ofereix l’oportunitat de fer rutes i observar amb detall els efectes de la Costa Brava en un ambient càlid, personal i en contacte permanent amb la tripulació. A bord del Fadrí podrem experimentar la calma que ens ofereixen les cales de Calella, la Pedrosa i Cala Ferriol, les quals pertanyen al parc natural del Montgrí i, per tant, es mantenen ilienes a la massificació i conserven la bellesa dels paratges verges. 

També atravessarem la Roca Foradada, un túnel natural escolpit pel mar i pels temporals, un lloc on el reflex de la llum a les aigües el converteix en un dels indrets més bonics i impresionants de la costa. Sens dubte, el moment més sorprenent d’aquesta ruta serà endinsar-nos a la cova, un altre racó on el mar ens ha creat un refugi natural i que, gràcies a les mides reduides del Fadrí, ens hi podrem endinsar i descobrir-la fins el final. 

Les illes Medes

Desprès de la visita a la Cova posem rumb cap a les illes Medes mentre recordarem tot el que hem vist. A vegades, és possible observar peixos Lluna, tonyines i, fins i tot, topar-te amb algun dofí. Els set illos que formen el famós arxipelég són una reserva natural estrictament protegida. Així doncs, després de vorejar-los ens hi aturarem per observar el fons i gaudir de la riquesa que atesoren.